Bridesmaid Mood

The event of the week, or maybe the year is obviously the 88th Academy Awards ceremony, generally known as The Oscars 2016 (first of all I would like to say I’m so happy with the Hungarian win, Son of Saul, and Leo, of course), which means the upcoming days are going to be all about the red carpet dresses. Fundamentally, I liked the actresses’ sets, but I can’t agree with each opinion. The fashion queen – as always – was absolutely Cate Blanchett, I guess.
Once it came to couture, I would like suggest you Aisle Style, a great bridal/bridesmaid/prom wear webshop, I have found just a few days ago. It worth checking out their dresses, the prices are so favourable, and then I still haven’t mention the large selection. Take a look at bridesmaid dresses, I actually found a lot of pieces, some of them also could be worn on any other formal events. I think this site is a nice choice when getting an invitation to a party (how about prom?) with a dress code. I like lace-tulle dresses the most, but I couldn’t choose only one. How about you? What is your opinion on Aisle Style?

***

Hétfő hajnalban került megrendezésre a 88. Oscar-gála (gratulálok, Saul fia! és gratulálok, Leo!), ami azt jelenti, hogy az elkövetkezendő egy hétben mást sem hallunk majd, mint hogy mit viseltek a hírességek 2016 legfontosabb eseményén. Alapjában véve nekem tetszettek az idei ruhák, bár sok véleménnyel nem tudok egyetérteni. A befutó – ahogy általában – nálam Cate Blanchett volt.
És ha már couture, akkor szeretném ajánlani az Aisle Style-t, egy szuper menyasszonyi/koszorúslány/szalagavató ruha webshopot, amit én is csak nemrég találtam. Érdemes átböngészni, hiszen tényleg mesés ruháik vannak, ráadásul az árak is kedvezőek, nem beszélve a hatalmas választékról, szín, méret és stílus terén is. Mindenképpen vessetek egy pillantást a koszorúslányruhákra, én rengeteg olyan darabot találtam, amik más alkalmakon is megállják a helyüket. Szerintem ez az oldal szuper választás, ha meghívást kaptok egy dress code-os partira. Nekem a legjobban a csipkés-tüllös ruhák tetszenek, de igazából nem tudnék választani. Mit gondoltok az oldalról?

vegso_0_o

 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

You may also like

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.