Hello, October!

Can you believe it’s October already? I was so waiting for this month, because I’m going to Paris soon! Nowadays I’m around the clock planning this trip, reading about museums, writing lists.
It’s been a while I posted outfit pictures last time, but no more wishlists (seriously) or montages, I swear. Maybe there won’t be new posts as often as later, but I will be working on it.
Today I wore an absolutely comfy set, because why not? it’s weekend, the sun is shining, the birds are singing. (That’s not true actually, but the fake owl on the neighbour’s house does it for us.) I bought both the top and the pants in Zara last week, I love them. At first I didn’t think they could go with each other, but the mix of them is just perfect (I can’t say enough times how much comfortable they are), so I had to wear them together for today’s shooting. xx

***

Hihetetlen, hogy így telik az idő, máris október van! Már nagyon vártam ezt a hónapot, ugyanis hamarosan utazom Párizsba. Mostanában a napjaim nagy részében ezt a kirándulást szervezem, múzeumok honlapját böngészem, listákat írok.
Elég régen volt utoljára outfit poszt, de ígérem, nincs több kívánságlista (komolyan!) vagy montázs. Lehet, hogy emiatt nem lesz olyan gyakran új bejegyzés, mint eddig, de nagyon igyekezni fogok.
Ma egy kényelmes szettet viseltem, hiszen hétvége van, süt a nap, csicseregnek a madarak. (Ez azért nem igaz, de a szomszéd ház tetején lévő galambriasztó műbagoly kárpótol érte.) A felsőt és a nadrágot és a múlt héten vettem a Zarából, nekem nagyon tetszenek. Először nem is gondoltam rá, hogy együtt is hordhatom őket, de olyan jól néz ki az összhatás (és nem győzöm hangsúlyozni, hogy milyen kényelmesek), hogy muszáj volt így felöltöznöm a mai fotózáshoz. xx

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

top, pants – Zara / shoes – H&M

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.